VvE Energiebespaarlening

Lening met looptijd van 30 jaar voor VvE's

De VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar is beschikbaar voor VvE’s die vergaande verduurzamingsmaatregelen treffen. Deze gecombineerde maatregelen kun je financieren met het Zeer Energiezuinig Pakket (ZEP) en het Zeer Energiezuinig Pakket + / Nul op de Meter (ZEP+/NOM).

Ontdek de voordelen

Waarom belangrijk voor jouw VvE?

Lagere energielasten

Investeren in verduurzaming door jouw VvE zorgt voor minder energieverbruik en levert lagere lasten op.

Geen verborgen kosten

Bij het Warmtefonds betaal je geen afsluit- of bijkomende kosten en we zijn transparant over de maandlasten.

Veel verduurzaming mogelijk

Wie verduurzaming financiert via het Warmtefonds heeft de keuze uit 20+ verschillende energie-besparende maatregelen.

Wat zijn de voorwaarden van een looptijd van 30 jaar?

Er gelden strengere voorwaarden voor het aanvragen van een ZEP en ZEP+/NOM pakket in combinatie met een VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 30 jaar, ten opzicht van de VvE Energiebespaarlening met een looptijd van 10, 15 of 20 jaar. Uiteraard ondersteunen we je stap voor stap bij het aanvraagproces.

Je vindt een informatieblad, de aangepaste voorwaarden en een handige checklist op onze downloadspagina voor VvE's.


Waarom een VvE Energiebespaarlening?

Het Warmtefonds stimuleert VvE’s om energiezuinige maatregelen te treffen. Een comfortabel en energiezuinig appartement kan bijdragen aan een lagere energierekening en aan waardebehoud van het appartement. Een slimme investering dus. Wij zijn landelijk beschikbaar voor VvE’s.

Met de VvE Energiebespaarlening kan de VvE energiebesparende maatregelen in of aan het appartementencomplex direct laten uitvoeren, zonder de reserveringen aan te spreken. Voor een energiezuinig complex én een fijne plek voor de VvE-leden om te wonen. Nu en in de toekomst. En je profiteert direct: het energieverbruik gaat omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd.

Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag: