Energiebesparende maatregel

Maatwerkadvies

Het maatwerkadvies geeft aan welke maatregelen energiebesparing voor je woning opleveren, je comfort verhogen en het binnenklimaat verbeteren. In het advies staan ook de kosten vermeld en de tijd die het duurt voordat je de investering hebt terugverdiend met de besparing op je energierekening. Dit maatwerkadvies is bedoeld voor particuliere woningeigenaren.
Een lening aanvragen

Ontdek de voordelen

Wat levert een maatwerkadvies je op?

Inzicht energieverbruik

Met een maatwerkadvies krijg je een duidelijk overzicht van kosten en opbrengsten en een beter inzicht in je energieverbruik.

Financieel inzicht

Met het inzicht naar aanleiding van jouw maatwerkadvies weet je ook hoeveel energie je kunt besparen wat de terugverdientijden zijn.

Overzicht maatregelen

Je weet na een maatwerkadvies welke energiebesparende maatregelen zinvol zijn om in jouw situatie voor je woning te nemen.

alt

Maatwerkadviseur

Hoe vind je een maatwerkadviseur en wat zijn de kosten?

Op zoek naar een maatwerkadviseur bij jou in de buurt? Kijk op de website van Milieu Centraal. Kies altijd een adviseur die is aangesloten bij een bedrijf dat een zogeheten Beoordelingsrichtlijn (BRL) 9500-02 certificaat heeft. Adviseurs mogen zelf de prijs bepalen voor hun maatwerkadvies.

alt

Tips

Tips voor maatwerkadvies

  • Ga vooraf na wat je qua maatwerkadvies precies verwacht van je adviseur en bespreek dit met hem of haar. Wil je naast het advies bijvoorbeeld ook een energielabel laten opstellen? Vraag de adviseur dan naar beide certificaten.
  • Kijk voordat je een maatwerkadviseur inschakelt op Verbeterjehuis.nl om te zien welke energiebesparende maatregelen je kunt nemen en welke kosten en opbrengsten daarbij komen kijken. De uitkomsten van dit advies kun je voorleggen aan je adviseur.
Meer informatie:

Rekenhulp

Bereken je maandbedrag

- Vul hieronder het bedrag in wat je wil lenen
- Kies een looptijd waarin je de lening wil aflossen
- Bekijk het maandbedrag

Tip: mogelijk krijg je rentekorting.
Die is nog niet verwerkt in dit voorbeeld.

Bereken je maandbedrag

min € 1.000max € 27.000
Meer dan € 27.000 lenen?
Vul je gegevens in
Totale kosten
Rente%
Je maandbedrag

Wij helpen je graag op weg

Heb je een vraag? Kijk bij onze uitgebreide FAQ

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.