30 augustus 2022

Als inwoner van Haarlemmermeer of als VvE gebouw verduurzamen? Kom naar deze bijeenkomsten.

Ook veel VvE’s staan voor de opgave om te verduurzamen. Financiering speelt daarbij vaak een belangrijke rol. Het Warmtefonds biedt hen de mogelijkheid om te investeren in energiebesparende maatregelen. Door het hele land vertelt onze nationaal accountmanager Fiona Hamberg je alles over de Energiebespaarlening voor particulieren en VvE’s. Bekijk nu haar agenda als je inwoner bent van Haarlemmermeer, Rotterdam, Den Bosch of Zwolle.

Particuliere eigenaar-bewoners in Haarlemmermeer

Online Webinar Energiebespaarlening, Haarlemmermeer (7 september 2022)
Op woensdag 7 september spreekt Fiona Hamberg tijdens een webinar voor eigenaar-bewoners van gemeente Haarlemmermeer. Locatie: Online. Je hoort vanaf 19.30 uur meer over het verduurzamingsproces en de financieringsmogelijkheden van het Warmtefonds. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Meld je nu aan voor dit webinar.


VvE's - Rotterdam Den Bosch Zwolle

Voorlichtingsbijeenkomst VvE Belang, Rotterdam, Den Bosch, Zwolle, (tussen 13 - 27 september, 2022)
In september houdt VvE Belang verschillende landelijke voorlichtingsbijeenkomsten met  een mix van informatie voor startende en ervaren VvE-bestuurders. Dit jaar kun je het evenement op drie locaties bezoeken: Rotterdam (20 & 21 sept.) en 's-Hertogenbosch (26 & 27 sept.), Zwolle (13 sept, helaas vol). Fiona Hamberg is aanwezig en vertelt je graag alles over de VvE Energiebespaarlening. Meld je nu aan voor dit evenement.