3 mei 2022

Als VvE verduurzamen met het Warmtefonds?

Front balkon

Onze nationaal accountmanager Fiona Hamberg informeert VvE’s in het hele land over hun mogelijkheden voor verduurzaming bij het Nationaal Warmtefonds. Gebouwgebonden financiering, een aantrekkelijke rente en geen verborgen kosten zijn enkele van de voordelen. Ben je bestuurder of lid van een VvE met verduurzamingsplannen in Krimpen aan de IJssel of Haarlemmermeer? Kom dan  in mei naar de volgende bijeenkomsten in jouw gemeente.

Informatiebijeenkomst verduurzamen VvE’s, Krimpen aan den IJssel (9 mei 2022)
Op maandag 9 mei houdt het VvE-loket van de gemeente een VvE-informatiebijeenkomst voor VvE-besturen en leden. Locatie: het raadhuis in Krimpen aan den IJssel. Je hoort vanaf 19.15 uur meer over het verduurzamingsproces en de financieringsmogelijkheden van het Warmtefonds voor jouw VvE. Meld je aan voor deze Krimpense VvE-informatiebijeenkomst.

Informatiebijeenkomst Energiebesparing voor VvE’s, Hoofddorp (12 mei 2022)
De financiering is een belangrijk onderdeel voor een verduurzamingsproject van een VvE. Vaak zijn hier veel vragen over. Daarom organiseert gemeente Haarlemmermeer op donderdag 12 mei een speciale informatieavond over de VvE Energiebespaarlening van het Warmtefonds. Meld je aan voor deze VvE-bijeenkomst in Hoofddorp van 19.30-21.30 uur.

Meer dan dertig energiebesparende maatregelen
Meer weten over alle mogelijkheden van meer dan dertig energiebesparende maatregelen voor VvE's bij het Warmtefonds? Bekijk ons maatregelenoverzicht.